Lenscoat LensTote RealtreeMax5

LCLTM5

New product

Availability: In Stock

Het LensCoat LensTote trépied draagsysteem

De LensTote zal een "must-have" product zijn voor iedereen die te voet vertrekt met een ongemakkelijk aan de schouder bungelende tripod. Een LensTote is gemakkelijk aan elke tripod te bevestigen, en eenmaal bevestigd zal de gebruiker het nooit meer willen afnemen. De tripod kan opgeborgen worden met de LensTote eraan bevestigd, eigenlijk kan de LensTote gebruikt worden om de tripod netjes aan elke haak te hangen.

Met een LensTote hoeven fotografen hun apparatuur niet langer over hun schouder te sjouwen terwijl ze op zoek zijn naar hun gewenste locatie. Gebruik eenvoudig de LensTote om comfortabel en gemakkelijk uw camera (of scope) en bevestigde tripod op uw rug te dragen. Met padding en ondersteunende riemen zal uw apparatuur u niet belasten. Zodra u uw plekje heeft gevonden, haal gewoon de LensTote eraf en u bent klaar om te gaan. Nog beter, terwijl u zich concentreert op uw onderwerp, fungeert de LensTote als een gedeeltelijk blind, waardoor u gecamoufleerd blijft voor de dieren die u wilt vastleggen. Het beste is dat wanneer u besluit om uw positie te verplaatsen, er geen demontage en montage meer nodig is.

Zet eenvoudig de LensTote weer op met uw apparatuur nog steeds gemonteerd en zoek comfortabel uw volgende ideale locatie. Eenmaal daar, zet uw tripod neer en u bent klaar om te gaan. Het maakt niet uit wat voor weer het is, koud, sneeuw, regen, etc., u hoeft zich niet langer zorgen te maken over het bevestigen van apparatuur elke keer dat u een ideale plek vindt. Als extra bonus wordt de LensTote geleverd met niet alleen interne zakken voor opslag, maar ook een afneembare draagtas waarin uw lenzen, batterijen, sleutels of wat u ook nodig heeft tijdens uw opnames kunnen worden bewaard.

More details

1 Item

189,00 € tax incl.

More Info

Data Sheet

dsmlvzdfmbnzfmb

products in the same category